Annonse


Nettleser tilpasset bredbånd

Broadscape lanserer den første nettleseren spesialtilpasset for nettbrukere med bredbåndstilknytning.

Broadscape bygger på Internet Explorer, men integrerer Media Player i samme nettleservindu. Meningen er gjøre surfeopplevelsen mer optimal for brukere som ønsker både å følge med på video og samtidig surfe på web.

– Allerede etter den første uken ser vi at vår “se og surf”-opplevelse er vanedannende, sier Broadscapes sjef Anthony Salvaggio. Selskapet har latt brukerne testet en java-basert betaversjon i åtte uker og 75.000 harallerede lastet ned programmet, skriver Computer Sweden.

Med nettleseren følger det med blant annet lenker til 45 nettsteder som sender live video. Broadscape kan lastes ned gratis fra selskapets hjemmeside.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse