Annonse


Video av chatmobil for ungdom

Dette er et produkt Motorola håper å fange ungdommen med.

Wapland.no har tidligere omtalt dette produktet er en mobiltelefon med et lite tastatur som er velegnet til å sende tekstmeldinger (SMS) med og til wapping. Nå kan du også se en videoskutt nedenfor:

Vidoen er på 15 sekunder, og ca 1 MB (kan være tung å laste ned på vanlig telefonlinje). Får du ikke opp eller startet videoklippet, kan du laste den ned her på Motorola v100.

Bra førsteinntrykk

Nå har vi fått fingre litt med den, og førsteinntrykket er positivt. Menysystemet fra vanlige mobiltelefoner fra Motorola er lett gjenkjennbart. Tastene ser ut til å fungere bra til skriving av tekstmeldinger. Skjermen er som på en ordinær mobiltelefon – bare litt større og bredere, og dermed bedre avlesbar enn de fleste vanlige mobiltelefoner.

Annonse


v.100 er liten og lett. Den passer fint på innerlomma. Et gjennomsiktig chassis gir den et moderne utseende som sikkert vil appellere til SMS-ungdommen.

Lanseringen er nær forestående, men det er usikkert om vi får den før jul. Prisen er også ukjent i følge nordmannen Rolf Olsen, som er visepresident for markedsføring av Motorolas produkter i Europa.

Les mer om v100 på lenken nedenfor.