Annonse


Spill og moro skal drive wap

– Vi er meget sterke i troen på at underholdning vil danne «ryggraden» av de trådløse verdiøkende tjenestene – i hvert fall i de nærmeste årene, sier formann Thomas Zilliacus i Mobile Entertainment Forum (MEF).

MEF er et åpent forum, som tar sikte på å være et nettverk for å skape det de kaller et morsomt, ikke-ekskluderende og funksjonelt utviklingsmiljø innen mobil underholdning.

– Jeg tror MEF kan gi alle interesserte parter en sjanse til å bidra til å forme og utvikle globale spørsmål og problemstillinger innen mobil underholdning, tror æresformann Dr. Pekka Tarjane i MEF, tidligere generalsekretær i den internasjonale telekommunionen (ITU).

Vil dele ut pris

MEF tar sikte på å arrangere årlig messer og konferanser om mobile underholdningstjenester. De er også i ferd med å opprette en global pris kalt «First Global Annual Mobile Entertainment Award Ceremony».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse