Annonse


Wap er full av feil

– Tidligere i år testet vi 50 tilfeldige waptjenester, og fant at et sjokkerende antall av dem ikke fulgte wapstandarden. Denne gang har vi testet portalene, og prøvd 689 av de forskjellige tjenesten vi finner der, sier Anders Byttner i AnywhereYouGo.com.

De siste testene har blitt utført på et tilfeldig utvalg tjenester, og har ikke tatt hensyn til eventuelle kosmetiske feil i sidene, men kun feil som gjør at brukeren ikke blir i stand til å bruke tjenesten.

– Våre programmer har analysert koden i waptjenestene, og avdekket feil som potensielt kan skape problemer med enkelte terminaler, sier Byttner til Wapland.no.

AnywhereYouGo.com har fjort lignende tester tidligere, og funnet tilsvarende høye feilprosenter på wap. De har lenge tilbudt testing og kvalitetssikring av tjenester for programutviklere og operatører, og nå lanseres tjenesten Wireless Application Monitoring Services – hvor tjenestene blir kontrollert kontinuerlig opp mot nye standarder og terminaler.

For mer informasjon, besøk www.anywhereyougo.com.