6310 og t68

Annonse


Nye topptelefoner i GSM-testen

6310 og t68Nokia 6310 var ventet å bli den hissigste utfordreren til tronen i proffklassen. Men telefonen ble rett og slett litt for stor, ettersom brukerundersøkelser viser at proffbrukerne ønsker små og lette mobiltelefoner. Men det er tett i toppen. Nokia 6310 ligger på 6.plass, bare 2 poeng bak tredjeplassen og 7 poeng bak nummer to.

To nye vinnere

Men i de to andre klassene har det vært endringer i toppen. Siemes C45 gikk til topps i klassen for de enkleste telefonene, mens Ericsson T65 tok klasseseier i erfarenklassen.

v.66

En annen nykommer i proffklassen er Motorola v.66. Selv om denne telefonen havnet et stykke ned på listene dreier det seg ikke om noen dårlig telefon. Her var det pris, skjermstørrelse og batterikapasitet som ble utslagsgivende. Men med 488 poeng må den se seg slått av en rekke telefoner i vår test.

Ditt valg

Men selv om telefonen ikke blandet seg helt i toppen av vår liste kan det godt være at dette er telefonen som passer best for deg. Her spiller smak og behag en vesentlig rolle, ettersom de fleste telefonene i denne klassen nok er i stand til å gjøre den jobben du forventer av dem.

Når det kommer til stykket er det altså du som bestemmer hvilken telefon som vinner »din» klasse. Leser du omtalen av de enkelte telefonene vil du se hva vi har lagt vekt på. Så er det opp til deg å avgjøre om du er enig eller ei.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse