Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lotus deler ut priser

BERLIN: De ble dessverre ingen norsk prisvinner da Lotus onsdag kveld kåret vinnerne av Lotus Euro Beacon Awards. Den eneste norske nominerte nådde ikke opp.

Under en stor tilstelning under Lotussphere 2000 i Berlin onsdag, delte Lotus ut årets Euro Beacon Awards for de beste produkter og løsninger basert på Lotus-produkter. I fjor var det to norske vinnere blant flere hundre nominerte i ti klasser.

I år var klassen for Beste mobile intranett-løsning kommet i tillegg. Den ble vunnet av danske SCIO med applikasjonen GoPro.

Islandsk e-handel

Islandske Hugvit stakk av med prisen for beste e-handelsløsning. Norske NoOffice var nominert i klassen «Greatest Business Impact», men nådde dessverre ikke opp.

I stedet gikk prisen til UNIWARE fra Portugal for en løsning som integrerer kjøper, selger, megler og bank ved boligsalg.

Kontor på nettet

– Vi kommer sterkere tilbake senere, sa Bjørn Helge Kjøsnes i NoOffice til ITavisen. Firmaet er i ferd med å utvikle en intranett-basert løsning som skal kunne ivareta alle behov for små- og mellomstore bedrifter.

Blant andre prisvinnerne var franske COHERIS med sitt WAP-verktøy, og tyske Cedros med et SMS-verktøysett som gir fjernaksess til Domino-servere

Four Tops og Whitney Huston

Prisutdelingen i Berlin fant sted under en middag med 600 gjester og i et lokale som Lotus hadde dekorert i overdådig Las Vegas-stil.

Etter prisutdelingen underholdt Tamla Motown-artistene The Four Tops med sine klassikere, for så å bli etterfulgt av Whitney Huston!