Annonse


Ny ICQ med SMS og IP-telefon

ICQ2000b er nå klar i Beta-versjon, og blant de nye funksjonene finner vi blant annet en fiffig liten applikasjon for å sende og motta SMS-meldinger. Du kan sende tekstmeldinger til et hvilket som helst GSM-nummer, og når mottakeren får beskjeden, kan han svare på den slik at du får en tekstmelding tilbake på PC-en.

Oppdatert 23.10.2000: foreløpig støttes ikke SMS-funksjonen av norske operatører.

I første omgang er det kun mulig å sende tekstmelding fra en mobiltelefon til ICQ-brukere ved å svare på en utgående SMS fra ICQ, men i fremtiden skal det også bli mulig for mobilbrukere å sende tekstmeldinger til sine ICQ-venner uten å først ha mottatt en melding.

Den nye versjonen av ICQ kommer også med en egen IP-telefon, som lar deg ringe gratis til andre PC-er med IP-telefoni innstallert. Du kan også ringe fra PC til telefon (og omvendt), men da må du betale litt…

Annonse


I tillegg til SMS-funksjoanlitet og IP-telefoni, kommer ICQ2000b med nye muligheter for håndtering av e-post, import av e-post adresser, og muligheten til å bruke ICQ fra programvinduet til Outlook.

ICQ2000b beta finner du på www.icq.com.

Annonse