Annonse


HjemmePC går på arbeid

I en melding fra Hjemmet hevdes det at PCPro blir det første magasinet for erfarne databrukere – de som benytter pc og pc-utstyr aktivt i både jobb og fritid.

– Det henvender seg til pc-brukere som tidligere har måttet ta til takke med medier beregnet på bedriftsmarkedet. Den typiske leseren forventes å være kunnskapsrik og kjøpesterk, samtidig som han eller hun bruker mye tid på PC og Internett, heter det i en melding fra redaktør Håvard Holmedal.

Magasinet skal også bringe nyheter om mobilt internett og annen trådløs kommunikasjon. Det loves også grundige produkttester, reportasjer, kjøpsveiledning og bred nyhetsdekning.

Hjemmet Mortensen gir fra før av ut HjemmePC . Dette bladet er for folk med grunnleggende kunnskaper om data – og er på få år blitt Norges største datablad. Første halvår i år skal det ha hatt et opplag på 38.738, noe som er en økning på ti prosent det siste året. I følge MMI hadde bladet 198.000 lesere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse