Annonse


Her er chat-telefonen fra Motorola

Motorola har en del spennende nye produkter som de vil slippe på det norske markedet i tiden fremover. Et av disse er v.100, en fargesprek lommemaskin som skal markedsføres som et såkalt chatboard.

Ungdommelig, men ikke simpel

Det fulle tastaturet gjør det mye enklere å skrive f.eks tekstmeldinger, og det er lagt inn en rekke snarvei-knapper til de mest brukte funksjonene.

Det er åpenbart tenåringene i SMS-generasjonen som er den store målgruppen for v100, men det betyr ikke at dette er en telefon totalt blottet for avanserte funksjoner.Motorola v100 (djuice)

God på wap

v.100 kommer nemlig også med wapleser, og den store skjermen vil faktisk gjøre dette til en mer behagelig wapterminal enn de fleste andre av dagens telefoner.

Annonse


I tillegg kan du bruke den som modem (kabel, ikke inrarød), hvis du for eksempel vil koble deg opp til internett med en laptop. Chatboardet skal ifølge våre kilder i Motorola være tri-band, og derfor kunne brukes verden over, både på GSM 800, GSM 900, og GSM 1800-nett.

Snakke?

Hvis du mot formodning skulle få lyst til å bruke v.100 til å snakke i, som en vanlig telefon (hvem vil vel det?), så må du gjøre det med det medfølgende handsfree-headseatet. Det finnes nemlig ingen høytaler eller mikrofon telefonen. Motorola GPRS-PDAv100 blir lansert i Norge om ikke så lenge, sannsynligvis i Oktober. Prisen vites foreløpig ikke.

Proffmodellen

Motorola skal også lansere en proffversjon av denne modellen under Accompli-navnet, med fargeskjerm og GPRS (bildet til venstre). Etter det Wapland.no erfarer kan den bli lansert allerede i Desember.

Les mer om proffmodellen her.