Annonse


Animert mail-moro på mobilen

FunMail analyserer tekstmeldingen du skriver, og lager en liten tegnefilm basert på hva den handler om.

Hvis du for eksempel skriver “La oss stikke og bowle i kveld?”, vil FunMail plukke opp nøkkelordene “bowle” og “kveld”, og deretter sette sammen en passende beskjed fra en stor database med grafikk, musikk, og animasjonssekvenser.

Pilottesting overstått

Nå finnes FunMail også på mobiltelefonen, og i Japan har NTT DoCoMo allerede testet tjenesten for henrykte i-Mode abonnenter.

Tekstbeskjeder blir da sent til en server, som analysere meldingen, setter sammen animasjonssnutten, og sender den til mottakerens telefon. Det hele tar ikke mer enn noen få sekunder.FunMail (I love u)

Annonse


På wap

Selv om FunMail altså foreløpig bare er er utprøvd på i-mode, så er systemet laget for å fungere både på SMS og wap.

Da er det jo sannsynlig at vi etter hvert vil få muligheten til å sende gøyale tegnefilm-beskjeder også på disse breddegrader, ihvertfall når vi beveger oss mot neste generasjons mobilteknologi, med fargeskjermer og høyere overføringshastighet.

For å prøve FunMail på web, klikk her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse