Annonse


Olympisk ånd i Telenor

Det hjelper nok ikke Bjørge Stensbøl, sjefen for Olympiatoppen, som går rundt i Sydney med to mobiltelefoner dinglende på magen, og knapt nok de norske deltakerne, som klarer seg med én.

Men mobil like dyrt

Mobilprisene er de samme. Fra mobil til mobil er de fra kr 4,19 til 6,69 pr minutt, avhengig av abonnementstype.

Men for andre som vil snakke med noen som ikke er på OL-arenaene eller på stranden i Surfers Paradise blir den olympiske teletaksten 35 øre minuttet. Når lekene er over blir prisen 70 øre, som er 30 prosent lavere enn før OL.

Spareguide

For folk med spareplaner kan det opplyses at vinter-OL 2002 går i Salt Lake City, Utah, mens sommer-OL i 2004 går i Athen. Vinterlekene i 2006 går i Torino, mens kineserne er favoritter til å få sommer-OL i 2008 – om de klarer å holde steroidene i sjakk så lenge.

Uten noen som helst olympisk begrunnelse reduserer Telenor også, med virkning fra 15.september, listeprisen til Italia med 31 prosent til 76 øre pr. minutt. Med rabatt vil en samtale til Italia ikke koste mer enn 61 øre pr. minutt.