Annonse


Ølfest på wap

Den årlige Oktoberfesten, som faktisk starter i September, er den største øl-begivenheten i verden. I fjør dro arrangementet mer enn 6.5 millioner besøkende, som til sammen drakk utrolige 5.8 millioner liter øl.

Den populære festival ble først holdt i 1810, og foregår i Munich i Sør-Tyskland mellom 16. septemeber og 3. oktober.

For å gjøre ditt besøk litt lettere, har Siemens nå produsert en wapguide, som du finner på wap.oktoberfest.de. Guiden finnes på engelsk, italiensk og tysk, og skal være tilgjengelig på alle waptelefoner.

Annonse
Holder styr på drikkinga

Waptjenesten hjelper deg å navigure rundt på festival. Hvis du for eksempel lurer på hvordan du finner frem fra hotellet til et av arrangementene, så forteller wapsiden hvilket offentlig transportmiddel du bør benytte, basert på hvilken gate du befinner deg i.

Guiden har også en oversikt over de 14 festivalteltene, og en timeplan over når de forskjellige begivenhetene blir avholdt. Den skal til og med komme med løpende nyheter om hvor mye øl som har blitt konsumert

Av større viktighet er den praktiske informasjonen man får om øl. Hva slags typer øl kan man få, hvordan skal man skåle, og mindre seriøse tester som skal regne ut hvor mye du bør (eller ikke bør) drikke.

Når festivalteltene stenger kl. 11, så stiller wapguiden opp med en detaljert beskrivelse av til Munichs underholdningstilbud på nattestid…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse