Madonna +MP3

Annonse


Klipp din egen Madonna-video

Madonna +MP3Nettbrukerne skal ifølge forhåndreklamen kunne leke seg med elementene fra videoen til å lage sin helt personlige vri på Madonnas video.

– Vi har oppdaget at folk som besøker våre nettsider ønsker å samhandle med underholdningen, sier innholdssjef Stefanie Henning ved nettstedet til avisen San Jose Mercury News.

Shockwave.com er eid av programvareprodusenten Macromedia, som står bak Flash, en av de mest brukte teknologiene for animasjoner på nettet.

Tidligere Flash-baserte videoer på nettstedet har vært rett-frem underholdning uten interaksjon med nettbrukeren – i hovedsak likt det du får på TV-skjermen. Madonna-videoen er “første Shockwave-single som tar i bruk mediet,” sier Henning, som håper på storinnrykk fra nyfikne nettbrukere.

Annonse


Og Shockwave.com trenger all den publisitet den kan få. Nettstedet har brukt store penger på å kjøpe eksklusive animasjoner fra skaperne av South Park, samt innhold fra blant andre regissørene David Lynch og Tim Burton.

Inntektene har imidlertid latt vente på seg, og i forrige uke ble nettstedet tvunget til å si opp 20 av sine 170 ansatte.

(Origo)

Annonse