Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Wapconstructor gjør wap enkelt

Lyst til å ta skrittet over til mobilt Internett, men vet ikke helt hvordan? Wapconstructor lar deg bygge dine egne waptjenester fra bunnen av, uten at man behøver å ha kjennskap til WML.

Så lenge du vet hvordan du bruker en PC, og har nettilgang, så skal du kunne sette opp en waptjeneste på wapconstructor.

Bruk tekstformattering

Teksten til sidene skriver du i en vanlig tekstbehandler (f.eks Word), hvor du kan bruke fet skrift, kursiv og understrekning, og så kopierer du bare teksten og limer den inn i Wapconstructor.

Verktøyet har en rekke funksjoner for bilder, og lager sitemap over sidene dine mens du jobber.

Wapportal.dk

Det er danske Wapportal.dk som står bak Wapconstructor, og wapsidene du lager blir lagret og driftet på Wapportal.net. Det fine er at Wapportal oppdaterer sin database kontinuerlig og sørger for at tjenestene fungerer på alle de forskjellige wapterminalene som til en hver tid er på markedet.

Wapportal.dk retter seg først å fremst mot profesjonelle brukere og bedrifter, og krever at man betaler lisens for å få utvikle og kjøre sine waptjenester fra Wapconstructor og Wapportal.net. wapconstructor skjermbild

For mer informasjon, se www.wapconstructor.com.