America Online (AOL)

Annonse


Drøyer OL-nyheter

America Online (AOL)AOLs hovedside for nyheter vil ikke vise resultatene fra OL før NBC har sendt sine opptak på TV. På grunn av tidsforskjellen mellom USA og Australia vil TV-sendingene fra øvelsene gå i opptak.

Nettleverandøren luftet ideen for 1.000 brukere, og over 75 prosent svarte at de ikke ville ha spenningen ødelagt ved å få vite resultatet på nettet. Dermed skjuler AOL resultatene på en egen side i stedet for å slå nyhetene stort opp.

– Vi ønsker ikke å ødelegge overraskelsen til de som foretrekker å se OL på TV. De som surfer på andre tider av døgnet kan fremdeles finne nyhetene. Dette er bare et valg. Vi føler at dette er annerledes, sier AOLs sportssjef Jim Brady til nyhetsbyrået Scripps Howard.

AOL er alene om å holde tilbake resultatene fra OL. Både Yahoo! og sportsnettstedet ESPN.com vil bli kontinuerlig oppdatert under lekene.

Annonse


– Vi kommer til å levere resultatene så snart vi får dem, sier Tonya Antonucci, seniorprodusent ved Yahoo! sports.

– Noen ønsker kanskje å vente, men de har valget å la være å besøke nyhetsnettsteder. Vi leverer en tjeneste til de som ønsker å få vite nyhetene umiddelbart, sier hun.

Hun er også usikker på om AOLs ide er god.
– Jeg er skeptisk. Dette er diametralt motsatt om hva nettet dreier seg om – å få ut nyheter raskt, sier hun.

(Origo)

Annonse