Annonse


Ericsson og Microsoft mobiliserer

Ericsson og Microsoft har nå begynt å rekruttere til det nye selskapet, og ledelsen er allerede på plass på hovedkvarteret i Stockholm. Ericsson vil eie 70 prosent, og Microsoft 30 prosent i Ericsson Microsoft Mobile Venture.

Målet med samarbeidet er å utvikle mobile løsninger som gjør at operatørene kan tilby sikre e-post løsninger for privattkunder og bedrifter, heter det i en melding fra Ericsson. Løsningene vil også inneholde kalender, huskeliste og andre planleggingsverktøy, og vil også gi mobil tilgang til bedriftens datasystemer.

– Mobile e-post burde være like enkelte som å snakke i en mobiletelefon, og det er til syvende og siste dette vi vil gjøre det mulig for operatørene å tilby sine kunder, sier Ulf Avrin, president i Ericsson Microsoft Mobile Venture.

Ericsson Microsoft Mobile Venture forventer å ha de første løsingene klare for lanseringen innen utgangen av 2000.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse