Annonse


SL45 – Ny toppmodell fra Siemens

Barnet heter SL45, og førsteutgaven som kommer til Norge i november er en dualband telefon med MP3-spiller og 32 Mb minne. Designet er lekkert i galvanisert sølv (de kaller det faktisk for det) med en stor skjerm som blikkfang i fronten. Skjermen har høy kontrast og er rav-farget. Hele telefonen veier 88 gram, er 69 ccm og har et utskiftbart minnekort på 32 Mb.

Tungvekter

Telefonen kan kobles til PC’en og synkroniseres med Outlook. Du kan lagre hundrevis av navn og telefonnummer, og ved å laste inn en plug-in til Microsoft Explorer kan du flytte filer frem og tilbake mellom PC-en og telefonen. Telefonen har IrDA, støtter faksklasse 2 og kan ta opp hele 5 timer tale. MP3 spilleren takler 128Kb/s, hvilket vil si at du kan høre musikk i tilnærmet CD’kvalitet.

GPRS

SL45 vil komme i to utgaver. Den vi nå får kan operere i hastigheter opp til 14.400 bit/s Den neste, som også skal være klar om kort tid innholder i tillegg GPRS-funksjonalitet som vil gjøre den langt raskere.

SL45 var på snarvisitt i Norge i går, samtidig som den ble vist frem for pressen under den pågående filmfestivalen i Venezia.

Rune Tufte i Siemens sier til Wapland.no at telefonen vil koste mellom 4.000 og 4.500 kroner når den kommer til Norge.