Annonse


Ny PDA-generasjon fra Microsoft

Handheld PC 2000 er basert på Windows CE 3.0, med en del nye funksjoner. Integrert er en klient for Windows 2000 Terminal Services, en håndholdt versjon av Internet Explorer 4.0, og Windows Media PLayer (bl.a. for avspilling av MP3-filer). I tillegg medfølger verktøy som Pocket Outlook, Word, Excel, Powerpoint, og Access.

Handheld PC 2000-enheter vil enten ha hel (640×480) eller halv (640 x 240) skjermstørrelse, og støtter modeller både med og uten innebygd tastatur. De største modellene vil være egnet som mobile terminaler, og er optimert for webbruk og kjøring av applikasjoner beregnet på stasjonære PC-er.

Ny Jornada

De første selskapene ute med nye Handheld PC 2000-maskiner er MaintStreet Networks, NEC Computers, og Hewlett Packard som lanserer Jornada 720, en storebror til Jornada 680.

Annonse


For de som allerede eier en Handheld PC (f.eks Jornada 680). skal det ifølge Microsoft være mulig å oppgradere til 2000-versjonen

For mer informasjon om Handheld PC 2000, besøk Microsoft.

Annonse