Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia 6210 er klar

Nokia kan i dag, Torsdag, melde at den høyt etterlengtede waptelefonen 6210 nå er på vei ut fra fabrikkene, og telefonene burde begynne å dukke opp i butikkene om kort tid.

6210 er Nokias nye toppmodell, og kommer blant annet med raskere og forbedret wapstøtte, og HSCSD (High Speed Ciruic Switched Data), som muliggjør internettoppkobling med flere ganger høyere overføringshastighet enn med andre eksisterende GSM-telefoner.

Foreløpig har vi fått høre at vi kunne vente å se Nokia 6210 i butikkhyllene i slutten av september, og dette ser faktisk ut til å kunne være tilfelle – forhandlere Wapland.no har vært i kontakt mener også at det er mulig at telefonen vil kunne være klar for salg allerede før den tid.

Prisen på telefonen vil ligge et sted rundt 3500 kroner, etter det Wapland.no erfarer.