Annonse


Spray søker med Fast

Den nye søkemotoren er allerede tilgjengelig på Spray Networks portaler i Sverige, Norge, Frankrike, Italia og Tyskland. I nærmeste framtid vil også portalene i Danmark, Finland og Tsjekkia implementere funksjonen.

Spray lanserer samtidig en søkemotor for wap

340 mill. dokumenter

I følge en pressemelding fra Spray kan man søke i over 340 millioner webdokumenter på 31 språk. Søkemotoren skal også inkludere muligheten for tilgang til en wapkatalog, som inneholder omtrent 150.000 WAP-dokumenter.

Annonse


Søkemotoren er tilgjengelig på http://wap.spray.se.

Lyd og bilder

Spray opplyser at de vil videreutvikle søkefunksjon for multimediadokumenter, slik at brukerne får søke blant 17 millioner nedlastbare filer – som video, bilder og lyd.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse