Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spray søker med Fast

Nå skal brukerne av portalene til Spray Network få raskere søkemuligheter. De inngår et samarbeid med det norske selskapet Fast Search & Transfer ASA (FAST), og lanserer samtidig en søkemotor for wap.

Den nye søkemotoren er allerede tilgjengelig på Spray Networks portaler i Sverige, Norge, Frankrike, Italia og Tyskland. I nærmeste framtid vil også portalene i Danmark, Finland og Tsjekkia implementere funksjonen.

Spray lanserer samtidig en søkemotor for wap

340 mill. dokumenter

I følge en pressemelding fra Spray kan man søke i over 340 millioner webdokumenter på 31 språk. Søkemotoren skal også inkludere muligheten for tilgang til en wapkatalog, som inneholder omtrent 150.000 WAP-dokumenter.

Søkemotoren er tilgjengelig på http://wap.spray.se.

Lyd og bilder

Spray opplyser at de vil videreutvikle søkefunksjon for multimediadokumenter, slik at brukerne får søke blant 17 millioner nedlastbare filer – som video, bilder og lyd.