Annonse


En bølge av nye telefoner

Vi har såvidt hørt snakk om svenske NoWave, som har utviklet et skjold som reflekterer bort og reduserer stråling fra mobilantennene. Nå har selskapet gått sammen med den amerikanske mobilprodusenten Versus Technology, og skal markedsføre og selge en ny serie mobiltelefoner under produktnavnet Wave On.

– Det vil bli veldig vanskelig å konkurrere med de store produsentene, men det skal bli kult å forsøke å komme inn på markedet, sier Ulf Nilsson i NoWave.

Tre nye, og waptelefon til høsten

I løpet av de første månedene skal tre Wave On GSM-telefoner lanseres, og senere på høsten blir det også waptelefon. No Wave skal selge og markedsføre telefonen i Europa, og har allerede avtaler på gang med norske grossister.

Annonse


Wave On kommer i første omgang i tre modeller: en barne/ungdomstelefon, en “vanlig” forbrukertelefon, og en proffmodell.

– Wave On har det meste av funksjonalitet som tilsvarende konkurrerende modeller. Mye av vår styrke ligger i at telefonen er veldig lett, har syv spill, og et nytt og friskt design, sier Nilsson til Wapland.no.

Liten og lekker

Wave On er dual-band (900/1800), og blant funksjonene finner vi blant annet telefonbok, vibrator, kalkulator, verdensklokke, SMS, Sim Toolkit, forskjellige brukerprofiler, og et utvalg av 32 forskjellige ringetoner. I tillegg kommer modellene med hele syv forskjellige spill.

Alle tre modellene har de samme målene: 106mm x 42mm x 18.8mm, og veier 95 gram med standard batteri. Luksusmodellen (bildet) har også støtte for GSM Data/Fax, og kommer med talestyrt oppringing, intelligent tekst-input, og voice memo. Telefonene fåes i flere forskjellig farger, inkludert rød, lilla, og eplegrønn.

Prisen inn til importørene vil bli ca 1200 kroner for den billigste modellen, og ca, 2000 kroner for den dyreste. Handsfree sett følger med luksusmodellen. Disse prisene gjelder for selve telefonen, uten abonnement.

Innebygd strålevern kommer

NoWave og Versus jobber også med å utvikle en spesialantenne for Wave On-telefonene, med innebygget stråleskjold som reduserer strålingen med opptil 97 prosent. Når disse blir tilgjengelig kan man bare skru ut den gamle antennen og sette inn den nye, lover NoWave.

De som ønsker mer informasjon om Wave On kan ta kontakt med NoWave, på www.no-wave.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse