Annonse


Samsung klar med 3G-terminal

Den mobile terminalen for CDMA2000 1X (også kalt IS-95C), 3G-teknologien som benyttes i Korea, muliggjør overføring av data opptil ti ganger raskere enn med dagens teknologi, skriver South Korea Herald. Hastigheten vil nå opptil 144 kb/s, og vil derfor kunne håndtere multimedia-innhold som video, lyd og bilde.

Terminalen bruker Windows grensesnitt, og gjør det mulig for brukeren og skreddersy menyer og funksjoner. Telefonen måler 85 x 45 x 18.8 cm, veier 70 gramm, og standby-tiden er angitt til 125 timer.

Samsung vil rulle ut håndsettene allerede i Oktober til Koreanske operatører, som da vil stå klare med kommersiell lansering av sine 3G-nett. Allerede forrige uke ble nettet og telefonen satt i prøvedrift i deler av Seoul.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse