Annonse


Palm M100 klar for salg i Norge

Wapland.no har tidligere omtalt Palm M100 som arvtakeren til Palm IIIe. Det betyr at det er den enkleste Palm’en som nå får avløsning. Palm har priset M100 til 1.630,- (eks.mva.) Idedata, som foreløpig er de eneste i Norge som lagerfører M100 har imidlertid satt prisen til 1.450,- (eks.mva.).

Idedata har trolig forstått at det dreier seg om en PDA tilpasset skoleelever, og at det faktisk finnes grenser for hvor mye ungdom er villige til å bruke på en slik maskin.

M100 kommer med et lokk med et gjennomsiktig hull som gjør det mulig å se hvor mye klokken er selv med lokket på. Programvaren er stort sett den samme som på Palm V, og med AvantGo (off-line Internettleser) og Phone SMS som gjør det enklere å sende e-post skulle dette være en grei PDA for nybegynnere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse