Fotballimål

Annonse


«Mini»-avtale for Sol

FotballimålJahn Ivar »Mini» Jacobsen er redaktør for den norske tjenesten. Foruten nyhets- og aktualitetsstoff inneholder nettstedet hjemmesider for fotballspillere i norske og internasjonale ligaer. Selskapet har i dag kontrakt med 180 spillere.

Fotball247.com er en offisiell samarbeidspartner med Norges Fotballforbund, og samarbeider med flere norske eliteserieklubber. Blant eierne finnes selskapet Farian Investment Ltd, der blant andre Bjørn Rune Gjelsten er sentral på eiersiden, Ullstein-gruppen og PriceWaterhouseCoopers.

Avtalen mellom selskapene ble undertegnet fredag.

-God distribusjon og høyt brukerantall er jo helt avgjørende for en tjenesteleverandør på Internett, sier administrerende direktør Roy Nordanger i Sports-Mail as, som forklaring på hvorfor de ønsket en avtale med SOL. Sports-mail eier og driver det høyt profilerte nettstedet Fotball247.com

– Fotball247.com blir nå en viktig del av sportssidene i SOLs portaler i Norge, Sverige og Danmark, heter det i en melding fra Sol. Distribusjonsavtalen skal gi Scandinavia Online AB inntil 20 prosent av aksjene i Sports-Mail AS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse