Annonse


Årets største tele-samling?

– I tillegg til messedeltakelsen har vi som mål å samle 600 mennesker på de tilsammen 12 halvdagskonferansene vi arrangerer, sier daglig leder Geir Horgen i Kreaktiv – firmaet som står bak arrangementet.

Stor bredde

Alt tyder med dette på at Telecom Expo blir høstens klart bredeste og største telesamling. Horgen forteller at han nå føler seg sikker på å fulltegne messen.

– Vi har satset på bredde og dybde med prioritet til mange og små stands. Responsen fra utstillerhold har vært enorm. Det er tydelig at dette konseptet slår an, sier Geir Horgen.

Telecom Expo har også lagt seg på en breddelinje i seminar-sammenheng. Den som ønsker å delta på tre dagers seminar kan gjøre det for 6000 kroner. En halvdag koster kr. 1390,-. Det er noen av de laveste prisene vi har sett på lenge for denne typen arrangmenter.

Annonse


Seks temaer

E-Busness, Båndbredde, Sikkerhet, Konvergens, Ny IT-drift og Det mobile Internett er de seks hovedtemaene. Arrangørene har alt fått tak i en rekke sentrale foredragsholdere. Fredric Hauge fra Bellona vil snakke om sikkerhet. Blant annet assistert av tidligere spesialetterforsker i POT, Ingvald Thuen og IT-professor Gunnar Hartviksen.

Ikke alle foredragsholderne er klare ennå, men vi merker oss under konvergenspunktet både Tron Øgrim, Gunnar Stavrum fra TV2 og Svein Prestvik fra NRK Futurum.

Foruten Geir Horgen er det Ruth Eilertsen som står bak prosjektet. Ruth Eilertsen arbeidet i mange år for IDG Expo.

ITavisen og Telecom Revy samarbeider med Telecom Expo og vil blant annet lage en elektronisk messeavis.

Annonse


Annonse


Annonse