Annonse


Løp! Angrip! Skyt!

SideWinder Game Voice består av et hodesett og et kontrollpanel med åtte knapper. Med dette utstyret kan du styre spillene ved å kommandere: Angrip! Skyt! Bytt våpen!

Du kan også kommunisere med medspillere i lagspill over Internett eller lokalnett.
Du har seks kanaler til rådighet: Knapp 1 kan brukes til å snakke med vingmannen på teamet, knapp 2 til å snakke med hele laget, og knapp 3 til å mobbe motstanderne!

Mindmaker Game Commander

Microsoft er ikke den første som lanserer talestyring av spill. I mars kom Mindmaker Game Commander (hodesett med programvare). Game Commander er ikke beregnet på kommunikasjon med medspillerne.

De som har prøvd slik talestyring, synes det virker utmerket til de fleste spill.
Ulempen er at utførelsen av kommandoen tar et bitte, lite sekund lenger enn å taste direkte på tastaturet.

Annonse


Gratisversjon på nettet

Microsoft skal legge ut en gratis miniversjon av Game Voice for nedlasting fra nettet. Da kan også de som mangler SideWinder Game Voice delta i lagspill som bygger på talekommunikasjon.

Game Voices bruker MSN Messenger-teknologi som raskt oppdager når dine venner kobler seg opp, – og er rede til spill.

Trenger ikke taletrening

Game Voices fungerer uten forutgående taletrening som lærer programmet hvordan du snakker.

Game Voices leveres med ferdige ordlister for populære spill. Listene kan tilpasses med egne kommandoer. Kommandolister for nye spill kan lastes ned fra SideWinders nettside.

I salg om en måned

Game Voice har seks nivåer av talebehandling (kodeker), slik at du kan velge det som passer best for PC-systemet og Internett-tilkoblingen.

SideWinder Game Voice tilkobles via en USB-kontakt, og vil koste under 600 kr med moms når det kommer i butikkene den 22. september.