Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NetCom-sjef til Bredbåndsfabrikken

NetComs strategi- og produktsjef Bjørn Erik Reinseth blir den nye toppsjefen i Bredbåndsfabrikken, datterselskapet til det svenske Bredbandsbolaget. Han regner med å tiltre sin nye stilling i løpet av september.

– Jeg har vært i NetCom i seks og et halvt år, og det har vært en fantastisk tid, men nå ser jeg frem til nye utfordringer. Bredbåndsfabrikken er et meget interessant selskap som jeg tror vil bli en betydelig teleaktør i Norge, sier Reinseth.

Reinseth, som er teleingeniør utdannet i England, sier han har stor tro på at Bredbåndsfabrikken er i stand til å levere de ambisiøse tekniske løsningene de har lovet.
Bredbåndsfabrikken vil i enkelte borettslag i de største byene tilby 10 Mbit/sekund i overføringskapasitet.

Bredbåndsfabrikken startet sin virksomhet i Norge i mai 1999, og har på kort tid blitt en konkurrent til Telenor og UPC. De er et datterselskap av svenske Bredbandsbolaget som startet opp i 1998, og nå er nest størst på internett i Sverige.

Reinseth blir ikke helt tapt for den mobile kommunikasjonsverden.
– Bredbåndsfabrikken har 20 prosent i Orange Norge, som har søkt UMTS-lisens, sier han.

For NetCom betyr det at lederkabalen må legges på nytt nok en gang, etter betydelig lederflukt tidligere i år. I mars sa direktør for organisasjon og personal, Torill Gråberg, informasjonsdirektør Per Bjørkum og markedsdirektør Mikal Rohde opp sine stillinger.