Nasdaq

Annonse


Nasdaq i ny sig

NasdaqQualcomm og Oracle løftet Nasdaq Composite Index til den niende oppgang på ti dager. Intel bremset oppgangen på grunn av gevinstsikring.

Nye tall torsdag, bekrefter at farten i USA-økonomien er i ferd med å avta, noe som reduserer frykten for snarlige rentehopp fra Federal Reserve.

– Hvis Fed er ferdig, burde IT-aksjene tjene mest på det, sier en analytiker til Bloomberg News. Nasdaq-indeksen steg 1,1 prosent til 4.053,28 prosent. Indeksen har steget 7,8 prosent siden 10. august.

General Motors, Hewlett-Packard og Boeing sikret svak oppgang for Dow Jones Industrial Average. Indeksen steg 0,3 prosent til 11.182,74 poeng. Exxon Mobil og andre oljeselskaper sank etter å ha fulgt oljeprisen opp i flere dager.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse