Annonse


Lager PDA med innebygd mobiltelefon

Målet er å være å komme inn på det europeiske markedet, hevdet loka talsmenn og media i går. Sharp Corp og Mitsubishi Electric Corp vil bruke den europeiske GSM-standarden i dingsen, selv om de konkrete planene ennå ikke er ferdig utarbeidet.

Nihon Keizai Shimbun financial daily (Nikkei) skrev i går at enheten vil bli markedsført under begge merkenavn så tidlig som neste vår for å komme inn på det raskt voksende markedet for mobil kommunikasjon i Europa.

Europa viser vei

Avisen skriver videre at utviklingen av neste generasjons telesystemer vil skje raskere i Europa enn noe annet sted i verden.

Sharp er store på håndholdt utstyr i Japan, men har ennå ikke fått noe godt grep i Europa, mens Mitsubishi Electric har ekspertise innen europeisk telekommunikasjonsteknologi , heter det i meldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse