Annonse


Stilige nyheter fra Samsung

Foreløpig finnes det bare ett eksemplar av telefonen her i Norge. Det befinner seg hos importøren Senas, som skal gjennomføre en del tester og justeringer før telefonen eventuelt kan bli hyllevare i norske foretninger.

Denne telefonen er i utgangspunktet lik SGH 2400, og vil få modellnavnet SGH 2410.

Lekker telefon

En annen modell det knytter seg spenning til er A100, som gjennomgikk de siste testene i Sverige i går. Dette er en liten telefon med flere funksjoner enn SGH 2400. Blant disse er en kalender med flere godbiter og IR port for overføring av data. A100 er for øvrig en lekker telefon som utmerker seg med sitt store display.

Her i Norge venter vi også på at MP3-telefonen M100 skal komme. Telefonen var først planlagt lansert i juni/juli, men hos Senas får wapland i dag opplyst at den neppe vil være klar før om tre til fire uker.

PS!Også A100 har en storebror med wap, kalt A110. Om denne vil bli lansert i Norge er fortsatt uvisst.

Annonse