Annonse


Surf Internett med Visor

Selskapene Pumatech og Card Access har besluttet å gå sammen om å utvikle nødvendig programvare og duppedingser for å kunne sende Visor-entusiastene ut av mørket.

Kort sagt dreier det seg om en modul basert på det springboardkompatible modemet Wristband Thincom Portable Modem, og Browse-it, en egen programvare for tilpasning av internettinnhold til den lille skjermen på Visor.

I tillegg til å surfe gjør Browse-it det mulig å ta ”snap-shots”, slik at du kan lese sidene etter at du har logget deg av nettet.

Krymper layout

De fleste innholdsleverandører har tilpasset internettsidene sine til langt større skjermer enn det du finner på Palm OS-utstyret. For at surfingen skal fremstå som mer brukervennlig må sidene derfor bearbeides. Utviklerne av Browse-it hevder imidlertid at de har funnet en måte å gjøre dette på som ikke ødelegger innholdet på sidene.

Annonse


Med Browse-it om bord kan Visoreierne seile omkring i et hav av HTML-dokumenter. Visoren kan hente en hvilken som helst HTML-side, og ikke bare sider som lar seg omskrive til WML eller XML, hevder Pumatech

-Når etterspørselen etter trådløs tilknytning fortsetter å vokse ser vi i Pumatech behovet for et enkelt produkt som gir internett til brukere av utstyr med Palm OS, sier Brad Rowe, President og administrerende direktør i Pumatech.

-Card Access er betydelig involvert i utviklingen innenfor trådløs kommunikasjon på håndholdt utstyr, og vi er glade for å spille på lag med dem.

Enkelt

Med kombinasjonen Thincom og Browse-it kan brukeren gå direkte på internett uten vanskelig installasjon eller synkronisering gjennom PC-en. Minnet er Innbygget i Thincom’en, slik at programvaren allerede er på plass når dingsene smettes sammen.

Hvor mye minne som vil være tilgjengelig for lagring av nedlastet innhold sier meldingen ingen ting om.

Portaltjeneste

Browse-it vil bli en del av Pumatechs kommende Intellisync.com showcase som etter planen skal lanseres i høst. Med Browse-it på Visoren får du automatisk tilgang til Sync-it og Mind-it. Her kan du blant annet legge inn bestillinger på informasjon, som sendes deg via SMS, wap eller personsøker når informasjonen oppdateres.

Sync-it kan synkronisere e-post, kalender og annen informasjon mellom flere PDA-er og PC-er.

Annonse