Annonse


Selger marihuana på wap

I følge nettstedet ZDNet skal brukere kunne bestille sin marihuana via telefon, faks eller wap, for så å betale for tjenesten med et forhåndsbetalt ”iToken”.

På en “sikker” måte

Dette fungerer omtrent som et kontantkort for mobiltelefonen, og kan lades online ved hjelp av kredittkort. Bak tjenesten står selskapet iToke som i en pressemelding hevder at de med dette har ”lansert en tjeneste som ikke bare frykten for kriminalitet, men som også garanterer at brukerne kan nyte produktene på en ansvarlig og sikker måte.”

iToke vil også åpne en iTokeo klubb i Amsterdam og tre klubber med ”høy” profil i London. Samtidig utvikles konseptet for Paris og Tokyo.

Med norske myndigheters holdning til marihuana er det liten grunn til å tro at vi vil få se denne tjenesten her på berget. Vi får nøye oss med å bestille Pizza, og kan jo en dag håpe på at det blir mulig å wappe etter et syklende øl-bud når tørsten blir for påtrengende…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse