Annonse


Gigantisk betatest

Med Anarchy Online gjennomfører det norske programvarefirmaet et prosjekt i en størrelsesorden som bare bedrifter som Microsoft, Electronic Arts og Sony tidligere har gjennomført.

I Anarchy Online kan flere tusen spille mot hverandre via Internett. Det norskutviklede spillet ønsker å utfordre de konkurrerende rollespillene Everquest, Asheron’s Call og Ultima Online.

Serverne står klare

Anarchy Online (www.anarchy-online.com) har allerede etablert et stort miljø på nettet med over 50 dedikerte Anarchy Online nettsteder.
– Det er utrolig stor interesse allerede før vi har begynt markedsføringen, sier adm. direktør André Backen. Funcom har nå trappet opp infrastrukturen for å møte den forventede trafikken.

Test i fire faser

Betatestingen foregår i fire trinn der stadig flere testere deltar. I fjerde og siste fase vil tusener av spillere delta samtidig for å teste spillets funksjonalitet og sikkerhet ved høy trafikk.- Funcom går nå inn i et marked med et utrolig potensiale, sier André Backen. Anarchy Online vil være helt i tet, både når det gjelder kompleksitet, grafikk og spillvariasjoner.

Massivt rollespill

I følge Backen har man aldri før hatt muligheten til å besøke en så detaljert og omfattende tredimensjonal science fiction-verden befolket av titusenvis av andre spillere.Anarchy vil bli vist på den store spillmessen ECTS i begynnelsen av september.