Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Schibsted på svensk UMTS-jakt

Schibsted har til hensikt å komme i god posisjon når det gjelder å sørge for innholdet som skal flyte gjennom bredbåndet i Norden. Torsdag meldte konsernet at de sammen med Orange vil søke UMTS-lisens i Sverige.

Firmafoto

I Sverige skal det deles ut fire lisenser.

Orange og Schibsted samarbeider allerede når det gjelder søknad om UMTS i Norge. Her er det etablert et konsortie med blant annet den norske Bredbåndsfabrikken, Veidekke og Bane Tele.

I en melding fra Schibsted heter det at selskapet er godt fornøyd med å ta del i Oranges konsortium og har tro på den felles erfaring og dedikasjon som Orange, France Telecom og Bredbandsbolaget har med hensyn til å bygge den nye generasjon av mobile kommunikasjonsprodukter og -tjenester.