Annonse


Nokia starter nytt nettsted

TheFeature, som du finner på www.thefeature.com, vil bestå av både originalt innholdt og artikler fra eksterne partnere, som for eksempel The Industry Standard, Red Herring og TheStreet.com.

– TheFeature er mer enn et online magasin, og tar sikte på å bli industriens fremste “thinking space”, heter det i en melding fra Nokia.

Den første utgaven inneholder artikkelen Unwiring the World, av professor Sandy Petland ved MIT, og to feature-saker på teknoklær og GPRS, i tillegg til en løpende nyhetsoversikt. Du finner også en animasjon om kommunikasjonsteknologiens historie.

Annonse


For medlemmer

Selv om besøkende kan lese artikler som de vil, så er diskusjonsforumet på TheFeature forbeholdt registrerte medlemmer. Medlemskap er gratis, og inkluderer muligheten til å lage online visittkort man kan dele med andre medlemmer, og å legge inn bokmerker til utvalgte artikler.

En postkort-kampanje forrige måned, sendt ut til 20 000 analytikere, media, investorer og forretningsledere, resulterte i 30 prosent registrering, ifølge ansvarlig redaktør Kathleen Lane.

– Tilbakemeldingen har vært overveldende. De fleste sier at det er behov for et åpent forum hvor folk kan samles å diskutere mobilt Internett, sier hun.

Redaksjonell uavhengighet

Riktignok er Nokia utgiver av nettstedet, men det redaksjonelle innholdet er uavhengig av Nokia og dets partnere. I tillegg til innhold fra eksterne partnere, så er en stab på tre personer, inkludert Lane, ansvarlig for å produsere originale artikler og rapporter.

Før redaktørstillingen i TheFeature, jobbe Lane i tre år med infrastruktur i Nokia Networks, og før det var hun redaktør i et amerikansk blad.

– I dag lever Nokia opp til rollen som en leder innen mobilt Internett, ved å tilby innsiktsfulle og informative ressurser for profesjonelt interesserte, sier senior visepresident Martin Sandelin i en melding fra Nokia.

The Feature finnes også på wap www.thefeature.com/wap/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse