Annonse


Tippeliga og fisketips på 9110?

Selskapet iDEALTIME mottok prisen ”Best Developer Award” under Nokia Communicator Conference i Milan. Selskapet har spesialisert seg på å gi oppdatert kalenderinformasjon til brukere av Nokia Communicator 9110 og 9110i. På selskapets nettside finnes informasjon om alt fra serierundene i den norske tippeligaen, til delårsrapporter fra børsnoterte selskap.

Det som skiller løsningen fra iDEALTID fra annen kalenderinformasjon er at den er ferdig tilrettelagt for telefonen via Internett. Det betyr at du kan gå inn på selskapets side, registrere deg og bestille den informasjonen du ønsker. Deretter kan den ferdige kalenderinformasjonen lastes ned til telefonen og installeres i kalenderprogrammet. Senere hjelper en plug-in deg med å holde kalenderen oppdatert når du logger deg på Internett.

Personlig kalender

Brukerne kan selv definere oppsettet, og kan også bestille helt personlige kalendere. Det finnes også en bedriftspakke, der du i tillegg til delårsrapporter får helligdager utenfor Europa og innleveringsfrister til offentlige registre og myndigheter.

Annonse
Ellers får du tilbud om religiøse kalendere, navnedager og når det er størst sjanse for å få fisk(!)

Selskapet lover i det store og hele at du kan få informasjon om alt fra kulturbegivenheter til horoskop. En runde på selskapets internettsider viser imidlertid at flere av de annonserte tjenestene ikke er tilgjengelige på norsk. Verken fiskelykken eller Tippeligaen er lagt inn, men er du opptatt av hindufestivaler finner du kalenderinformasjonen på www.ideal-time.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse