Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Enorm wapsøk fra Altavista

Altavista, en av nettets mest populære søkemotorer, tar nå skrittet over til wapverdenen med det de selv hevder er verdens største indeks for mobilt Internett.

Søkemotoren Altavista har katalogisert 350 millioner websider i 25 forskjellige språk, og blir beordret til å utføre over 40 millioner daglig, noe som tilsvarer ca.en tredjedel av den totale søkevirksomheten på web, ifølge selskapet selv.

Nå lanseres den nye søketjenesten for wap og mobilt Internett, Raging Search Unplugged, som er spesialtilpasset for å søke og finne relevante sider i WML-format (Wireless Markup Language). Raging Search påstås å være verdens største WML-indeks, med sine 2.5 millioner sider.

Den enkle, men kraftige, Raging Search Unplugged finner du ved å wappe til wap.raging.com.