Annonse


Star Wars II-trailer gjør suksess

Til tross for at man bare så vidt har påbegynt produksjonen av Star Wars: Episode II i Sydney, strømmer ivrige fans til websiden TheForce.net. Over en million har lastet ned traileren som finnes der, de fleste vel vitende om at det ikke er en ekte Star Wars-trailer, men en proff video satt sammen av en ivrig fan.

I påvente av den første offisielle traileren, er det “falske” filmklippet absolutt verdt en titt. Den er særdeles godt sammensatt og manipulert, og man må se godt etter for plukke ut “lånte” scener fra Dune, Braveheart og andre filmer.

Man kan lett drømme seg bort uten å legge merke til at det faktisk er en hær med krigerlystne skotter som springer rundt med lyssabler der ute på slagmarken.

Greit for Lucas

Og Lucasfilm, Star Wars-skaper George Lucas’ filmselskap, har ingenting i mot at slike ting sirkulerer på nettet.

Annonse


– Folk spør oss stadig om disse kontroversielle greiene. Vi mener jo det ikke er kontroversielt i hele tatt, vi ser på det som en hyllest fra en Star Wars fan, og synes det er helt greit, sier Lucasfilm-representant Jeanne Cole til CNN.

Så lenge folk ikke tjener penger på det, og de kreasjonene er gjort i god smak, så er det helt greit at folk leker seg med Star Wars, forklarer Lucasfilm.

Filmen kan du se her.