Annonse


– Infovideo er killer-app

VastVideo har samlet og katalogisert over 11 000 titler om alle slags tema, og kobler de under 3 minutter lange videoklippene med tilpasset reklame, e-handelsapplikasjoner og websider ved hjelp av selskapets egne Contextual Assignment System (CASTM).

Nå har VastVideo gått inn i et samarbeid med ActiveSky, som lager programvare for medieavspilling på Windows CE, Pocket PC, Palm og EPOC.

PDA: ikke for underholdning

– Informasjonsvideoer kan godt være killer app for håndholdt medieteknologi. Folk bruker PDA for å hente og lagre informasjon, ikke for underholdning, sier adm. direktør Nathan Leight i VastVideo.

Annonse


VastVideo ser for eksempel for seg at i stedet for å sende en tekniker ut for å reparere noe, kan man laste ned en instruksjonsvideo som forklarer hvordan man fikser problemet, enten på web, på en PDA, eller på mobilen.

– VastVideos informasjonsrettete innhold er godt egnet for ActiveSky. De spennende videoklippene er kort, men forteller fortsatt en komplett historie med begynnelse, midtparti og avslutning. Dette gjør at de passe perfekt for nedlasting, sier adm. direktør Scott Marquardt i ActiveSky.

Se activesky.com og vastvideo.com.

Annonse