Annonse


Første antivirus for EPOC

– Åpenheten i trådløse terminaler skaper potensielle sikkerhetshull som må ses på. Informasjon må beskyttes der den er laget, lagret, og behandlet, sier F-Secures adm. direktør Risto Siilasmaa.

Binærvirus, script-virus, trojanske hester, og e-post bomber er noen av virustypene som de finske virusbekjemperne mener å kunne bekjempe på EPOC.

Live oppdatering

F-secures løsning tar i bruk selskapets Mobile Scanner teknologi, og gjør det mulig for tjenestetilbydere å administrere sikkerheten i kundenes mobile terminaler. Oppdateringer i virusportokollen kan skje fortløpende over nettet.

Lisenser på Symbians’s operativsystem EPOC har blitt solgt til mange av verdens største mobilprodusenter, inkludert Ericsson, Motorola, Nokia, Panasonic, Philips, Psion, og Sony. Disse selskapene produserer til sammen over 85% av verdens mobiltelefoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse