Annonse


Troverdig debut på wap

Ikke før har vi begynt å interessere oss for å lese bøker på håndholdte datamaskiner, så begynner forfattere å rette seg mot mobiltelefonen som distribusjonskanal. Australske Sharon Hague lanserer nå første kapittel av sin debutbok på wap, skriver Wired.

“The Faitfulness Myth” er tittelen på den 72 sider lange boken som handler om å beholde troen gjennom alle livets utfordringer, og gis ut gjennom Barnes & Noble og forleggeren BRAT (Bible Recording and Teaching).

Passet bra med wap

– Et av poengene jeg skriver om i boken er å bruke det man til enhver tid har til rådighet, og derfor passet det så bra med wap: jeg hadde wapteknologien tilgjengelig, og bestemte meg for å bruke den, sier Hague til Wired. Naturlig nok er mange skeptiske til ideen om å lese bøker på den lille skjermen på telefonen, men forfatteren tror likevel mange vil synes det er gøy å lese litt i en wapbok i ledige øyeblikk.For å finne ut om du er en av disse, besøk

For å lese første kapittel av The Faithfulness Myth, besøk www.shazian.com.au/brat/.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse