Annonse


Siemens med nyheter i kø

Vi har sett to nye mobiltelefoner fra Siemens så langt i år. Dersom de skal nå sitt mål om å komme opp i et tosifret antall produkter begynner det å haste.

Minst 10 modeller

Salgsdirektør i Siemens, Rune Tufte, sier til Wapland.no at den nye situasjonen med 10-11 operatører i markedet faller gunstig ut for mobiltelefonprodusenten. Samtidig krever dette at selskapet øker produktbredden. Derfor vil Siemens i løpet av året ha minst 10 modeller på markedet, forteller Tufte.

Lomme-PC

Foreløpig er det altså bare c35 (folkewappen) og s35 som er kommet til butikkene. Om et par uker kommer dessuten m35, som er den støt- og sprutsikre sportsutgaven av c35. På samme tid ventes PDA’en ic35, som skal gi brukerne av Siemens e-post, tidsplanlegger og wapleser i en boks som minner om bestefars sigarettetui i sølv.

Annonse


Bosch-serien

Dermed er vi oppe i 4 produkter. Dessuten vet vi at Siemens vil lansere Bosh-telefonen 1886 under eget merke senere i høst. Denne telefonen, som har både HSCSD og tre bånd, får navnet s40 og er den første telefonen fra Bosch etter at Siemens kjøpte opp fabrikken. En annen modell, med flipplokk vil trolig få navnet s42, men denne kommer ikke til å bli solgt i Norge.

GPRS?

Med s40 kan vi velge mellom 5 ulike siemensprodukter. Det betyr at vi bare har sett halvparten av modellene Siemens akter å ha i salg ved utgangen av året. Foreløpig ønsker ingen i Siemens å si noe om hva vi har i vente, men det er jo lov å spekulere. Vi har jo ikke sett noe til selskapets satsing på GPRS….

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse