Annonse


Telenors mobilhær på 100 mann

Telenor tar konsekvensen av at kundene ønsker seg mer enn en operatør, og skal bruke mFuture til å lede selskapet an med nettportaler og andre mobile tjenester, skriver Finansavisen.

Med nye lokaler på Aker Brygge, skal mFuture inn med totalt 100 ansatte, som blant annet skal jobbe hardt med utviklingen og den internasjonale profileringen av Djuice.com.

Mellomtittel

Likevel er ikke direktør i mFuture, Olav Henrik Kjorstad, snauere enn at han betegner wap som en snart avleggs teknologi.

– mFuture har et langsiktig perspektiv på mobilt Internett. wapteknologien gir mulighet til å utnytte dagens båndbredde på en grei måte, men vi er ikke ute etter å skapen noe wap-hype nå, sier Kjorstad.

Annonse


Fremtidige fokusområder vil bli varslingstjenester for reisende og handlende, og digitale tjenester som nedlasting av musikk, film og e-post, skriver Finansavisen.

– Telenor ser derfor lenger frem enn til wap-boom denne høsten. GPRS og UMTS kommer til å gi helt andre rammebetingelser for tjenestene på mobilt Internett. De skal vi utnytte gjennom portalen Djuice.com, sier Kjorstad.

Djuice.com vil i løpet av 4. kvartal i år bli kraftig forbedret, og få økt funksjonalitet, lover Kjorstad og Telenor mFuture.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse