Annonse


Fotballhelter med i spill

Electronic Arts kan stille med en imponerende spillerliste for det kommende FIFA 2001. Spillerlisten innholder navn som Edgar Davies, Paul Scholes, Thierry Henry, Gaizka Mendieta, Shimon Gershon og Puval Kuka, som alle skal bidra med såkalt »Motion Capturing».

I tillegg til å stille sine kropper til disposisjon skal fortballspillerne delta i promoteringen av spillet i Europa.

Gjenskapper kroppen i sin helhet

»Motion Capture» innebærer en elektronisk skanning av idrettsutøvernes faktiske bevegelser og spesialbevegelser med infrarøde kameraer. For en total gjenskapning av kroppen, bruker selskapet en passiv optisk gjenskapningsteknologi. Hele ti kameraer med egen lyskilde, plasseres rundt for å fange opp kroppsvolumet.

Annonse


– FIFA 2001 kommer til å bli det mest spektakulære fotballspillet noensinne, uttaler Frank Sagnier, visepresident for selskapets markedsføringsavdeling i Europa.

Spillet vil være tilgjengelig på PlayStation, PC og GameBoy Color.