StepStone

Annonse


Internasjonal jobbkanal fra Stepstone

StepStone

Spepstones nye engelskspråklige tjeneste har som mål å bli en ledende karriereportal på nett, og å legge til rette for den økende mobiliteten i det europeiske markedet.

– Med utvidelsen av EU og stadig større behov for utdannet arbeidskraft, må bedriftene lete hardere og på nye steder. Mobilitet over landegrensene er en viktig del av folks karrierer, og i Stepstone møter vi dette behovet, sier CEO Giles Clarke i Stepstone, i en kommentar.

For den ambisøse

Informasjonsdirektør Karl-Eirik Agnalt kan fortelle at kanalen i første rekke er beregnet på mennesker som søker seg mot internasjonale stillinger.

Annonse


– Vi har også vært i kontakt med en rekke større selskaper som har uttrykt ønske om å være til stede, sier Agnalt til ITavisen.no.

Samarbeider med Yahoo!

I tillegg lanserer selskapet en karriereportal i samarbeid med Yahoo!India. I India er det ventet en kraftig økning i antall internettbrukere, og den nye tjenesten skal formidle lokale og europeiske jobbmuligheter for inderne.

– Som en av ti partnere har vi inngått en annonseringsavtale med Yahoo!India, forteller Agnalt.

I dag er Stepstone etablert i ti ulike land, og er blant de ledende europeiske jobbtjenestene. Førstkommende torsdag legger selskapet frem sin kvartalsrapport.

Annonse