Napster (MP3-program)

Annonse


Storpiratene flykter fra Napster

Napster (MP3-program)

– Nybegynnerne som benytter seg av Napster og andre liknende programmer har fått all oppmerksomhet. Organiserte MP3-byttere har trukket seg mer tilbake, sier en 21-åring til ITavisen.no.

Omveltning

Den flittige IRC-brukeren (Internet Relay Chat) ITavisen.no har vært i kontakt med, forteller at han de siste årene har sett store forandringer på de største MP3-kanalene.

– Nå domineres IRC av unge brukere som stikker innom for å finne en låt de har hørt på radioen, hevder han ovenfor ITavisen.no.

Annonse


Gjemmer seg

Man ser nå at de organiserte innenfor mp3-miljøet søker til kanaler hvor »vanlige» brukere av Internett ikke har tilgang.

For dem som er inne i miljøet blir stadig mer musikk tilgjengelig etter hvert som flere musikkstiler og land blir representert. Dette i takt med at flere brukere strømmer til.

Mens media hovedsakelig konsentrerer søkelyset på Napster og mp3-nettsteder får det organiserte miljøet jobbe uforstyrret.

– Jeg har tilgang til alt som kommer ut av musikk, og kan laste ned opptil tre album i døgnet, røper 21-åringen ovenfor ITavisen.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse