Annonse


First Tuesday ordner penger til seg selv

Ifølge Financial Times har First Tuesday forhandlet med Yazam i flere måneder, og tidligere denne uken sa First Tuesdays styre ja til salg av selskapet. Ubekreftede meldinger forteller at First Tuesday i tillegg har skaffet seg 20 millioner dollar, tilsvarende ca 178 millioner kroner, fra andre investorer.

Bidratt til investeringer

First Tuesday ble etablert som et uformelt nettverk i oktober 1998, og har vokst i takt med utbredelsen av Internett i Europa. First Tuesday arrangerer nettverksmøter mellom Internett-entrepenører og investorer. Organisasjonen er operativ i 85 land, heriblant Norge.

First Tuesday mener selv at organisasjonens nettverksarbeid har bidratt med 150 millioner i investeringskroner til nyetablerte Internett-selskaper.

Tilgjengelige kroner

Financial Times konkluderer med at investorers interesse for First Tuesday er et kraftig signal om at det fortsatt er betydelige mengder investeringskroner tilgjengelig for Internett-gründere.

First Tuesday eies av de seks personene som grunnla organisasjonen i 1998. 60 prosent av aksjene er eid av lederne, Julie Meyer og John Browning.

Annonse