Annonse


Feirer 100.000 wap-spill

Det tok bare seks uker for Digital Bridges å nå hundre tusen gjennomførte spill, som tilsvarer et nytt spill hvert andre minutt.

– Dette er gode nyheter for Digital Bridges og et stort løft for wap-markedet generelt, siden det viser at teknologien er stabil og at forbrukerne har det gøy, sier adm. direktør Kevin Bradshaw i en melding fra Digital Bridges.

– Så vidt vi vet har ingen andre oppnådd lignende tall, og vi er i hvert fall alene om å tilby live multiplayer-spill for ni forskjellige wap-terminaler på syv forskjellig språk, sier Bradshaw.

Annonse
Wap i Italia

Brorparten av spillerne er abonnenter hos Omnitel, Italias nest største mobiloperatør, og det største selskapet som har tilbydd spill fra Digital Bridges til sine kunder.

18 forskjellig wap-spill er tilgjengelige fra det britiske selskapet, alt fra spørreleker og puslespill, til brettspill og boksespill.

Digital Bridges jobber for tiden med et avansert eventyrspill i samarbeid med spillutvikler Steve Jackson, som forventes å bli ferdig til juletider.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse