Annonse


Upopulær skilsmissetjeneste på nett

Lawdocs.co.uk skryter av å være det første firma som tilbyr en komplett skilsmisseprosess via Internett. Det første havarerte ektepar som bestiller en nettskilsmisse hos Lawdocs.co.uk loves både et års gratis medlemskap hos et online kontaktbyrå og en flaske champagne.

Trenger menneskelig kontakt

Tilbudet er blitt drøy kost for familierådgivere, ifølge den britiske nett-tjenesten Ananova. Familierådgivningsgruppen Relate advarer mot å gjennomføre papirarbeidet via nettet.

– Internett er en ypperlig kilde til informasjon, men når det kommer til rådgivning og megling er det fortsatt nødvendig å basere seg på menneskelig kontakt, sier Denise Knowles fra Relate.

Hun mener blant annet at det er vanskelig å fange opp alle implikasjonene ved en skilsmisse hvis og når prosessen begrenses til å fylle ut de korrekte skjemaene via nettet.

For alle

Lawdocs.co.uk forsvarerer sitt tilbud om “gjør det selv”-skilsmisser med at dette gjør lover og regler lettere tilgjengelig for par som ikke har råd eller tid til å oppsøke en advokat eller en familierådgiver.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse