Nettavisen

Annonse


Nettavisen med tysk toppredaktør

Nettavisen

I disse dager holder internettselskapet Spray på med en storsatsing i Tyskland. En del av satsingen er oppstarten av nettavisen, Netzeitung, og med seg på laget har de nå fått den tidligere Stern-redaktøren, som både skal være sjefredaktør i tillegg til adm. direktør.

Tysk versjon av Nettavisen

Avisen skal bygges opp under de samme prinsippene som norske Nettavisen, som ble kjøpt opp av Spray i fjor sommer. Nettavisens adm. direktør, Knut Ivar Skeid, har ledet Tyskland-satsingen og er svært tilfreds med den nye mannen i selskapet.

– Vi har nå fått over en flink pressemann, og det er jeg fornøyd med. Jeg håper av vi med denne ansettelsen beviser at vi ikke driver og tuller her nede, sier Skeid til Dagens Næringsliv.

I dag bruker kun 13 prosent av tyskerne Internett jevnlig, men man regner med en voldsom ekspansjon de neste to årene i dette store markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse